17-19 MAYIS 2014 KAPADOKYA GEZİSİ

Gerçekleşen gezimizin fotoğrafları







KAPADOKYA 17-19 Mayıs 2014


GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ – IHLARA VADİSİ – DERİNKUYU YER ALTI ŞEHRİ – KAYMAKLI YER ALTI ŞEHRİ – ÜRGÜP – PAŞABAĞI – ZELVE - AVANOS

1.GÜN     ANKARA - NEVŞEHİR
Sabah 07.00 Ankara’dan hareket ediyoruz. İlk durağımız Hacı Bektaş Veli Türbesi olacak. Buradaki ziyaretimiz ve bilgilendirmemiz sonrası Gülşehir’e hareket ediyoruz.Ardından Mustafa Paşa ve Nevşehir’deki mübadillerle görüşüyoruz. Buradaki ziyaretlerimizi gerçekleştirdikten sonra Göreme’deki otelimize hareket ediyoruz. Otelimize yerleşme ve kısa bir dinlenme molası sonrası akşam yemeği için otelden ayrılış. Keyifli bir akşam yemeği sonrası otele dönüş. Konaklama. (Sarıhan Cave Hotel)
2.GÜN       NEVŞEHİR
Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrasında bugünkü programımıza başlıyoruz. Bugünkü programımızın içerisinde; Derinkuyu Yer altı şehri, Kaymaklı Yer altı şehri, Göreme Açık Hava Müzesi, Ürgüp, Paşabağı, Zelve ve Avanos yer almaktadır. Programımız sonrası   Akşam yemeğimizi yiyip  otelimize geçiyoruz.  (Sarıhan Cave Hotel)
3.GÜN  NEVŞEHİR otobus ANKARA
Sabah kahvaltı sonrası hareketle Ihlara Vadisi’ne geçiyoruz. Ziyaretimiz sonrası Ankara’ya dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Ankara’ya varış ve turumuzun sonu.
  


İki Kişilik Odada Kişi Başı
:
325 TL
Çocuk 0-6 yaş

205TL
Çocuk 7-12 yaş

225TL
Tek Kişilik Oda

435 TL

             ÜCRETE DÂHİL HİZMETLERİMİZ                                       
► Otobüs ile ulaşım
►2 Gece Konaklama  
►2 Sabah Kahvaltısı - 2 akşam yemeği
► Programda belirtilen tüm çevre gezileri
► Profesyonel Rehberlik hizmeti

NOTLAR
Müze, ören yeri giriş ücretleri, belirtilen yemekler dışındaki öğünler, tüm yemeklerde alınan içecekler gezi ücretine dâhil değildir.
Akşam yemekleri otel ya da anlaşmalı Restoranlarda açık büfe ya da yöresel menü olarak sunulacaktır.