92. YIL ETKİNLİKLERİMİZ - FOTOĞRAF SERGİSİ

Derneğimizin, Ankara Barosu ile birlikte düzenlediği "Mübadele Kentlerinde Osmanlı Eserleri" fotoğraf sergisi, 26-31 Ocak arasında Ankara Barosu Sergi Salonunda hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin ziyaretine açıldı.


Serginin açılışını, fotoğrafları tarihimize kazandıran ve Derneğimize bağışlayan Sayın Neval KONUK ile MHP Grup Başkan Vekili Sayın Yusuf HALAÇOĞLU, Ankara Barosu Başkanı Sayın Hakan CANDURAN, Derneğimiz Başkanı Sayın Ertan SÜTÇÜ beraber yaptılar.


Dr. Neval KONUK hanımefendi tarafından gerçekleştirilen Mübadele kentlerinde Osmanlı eserlerine ilişkin envanter çalışmasında elde edilen fotoğraflardan oluşan sergimiz Ankara Barosu sergi salonunda 26-31 Ocak 2015 tarihleri arasında mübadillerin ve Osmanlı eserlerine ilgi duyanların ziyaretine açıldı. İlgi uyandıran sergimiz geride bıraktığımız kültür mirasının ortaya koyan ve geçmişe şahitlik edercesine hala dimdik ayakta duran eserlerimizin tanıtımı için güzel bir fırsat oluşturdu.

Derneğimiz tarafından bu eserlerin ve ata topraklarının yerinde ziyaretleri içinde özel geziler planlanmakta.

Bu güzel sergi için fotoğraflarını derneğimize bağışlayan Doktor Sayın Neval KONUK hanımefendiye şükranlarımızı sunar, sergimize ilgi gösteren tüm mübadillere ve mübadil dostlarına teşekkür ederiz.